|
|
 |
| |
| Author |
Message |
KATAPULT
VOLIM Jelenu Karleušu
|
Posted:
Sun Apr 29, 2007 4:04 am |
  |
Cao! Evo prva poruka pa pohvala :-) upucena autoru zvanicnog JK saja! Zlatane ne mogu da verujem koliko energije i talenta imas. Jedan predlog: stavi na sajt i kvalitetnije verzije spotova. Pa da ljudi koji imaju krsh internet mogu da skinu ove od 5Mb a mi sa brzim recimo 15-20Mb po spotu. Na nekim spotovima je losiji ton zbog ustede na tezini u Mb. Meni je krivo sto ne mogu da dodjem do kvalitetnog spota Upravo ostavljena. Pozdrav svima! |
|
|
  |
 |
Alessandro
|
Posted:
Sat May 05, 2007 3:35 am |
  |
I ja moram da pohvalim ovaj forum a i sajt, NAJBOLJI STE!!! |
|
|
  |
 |
KATAPULT
VOLIM Jelenu Karleušu
|
Posted:
Sat May 05, 2007 4:01 am |
  |
Sto je tice sajta mislim da gosn Zlatan treba da napravi i Light verziju sa stranicama koje imaju manje grafike za posetioce koji imaju spor internet. Imao sam prilike da vidim i neke od Zlatanovih prethodnih JK sajtova i moram da primetim da konstantno napreduje kao autor u svakom smislu. Da li se jos neko brine o K.tv sajtu ? Da ne ispadne da jedino Zlatana koji je stvarno ZLATAN hvalimo a druge ne. Imam zamerku na kvalitet spotova. Mislim da nijedan spot ne treba da ima ispod 10-12Mb, previse je "olaksao " spotove sto je uticalo i na zvuk ne samo na sliku. Ili neka postavi i High quality verzije spotova. Od recimo 30mb za ljude sa brzim netom.Ja sam na fakultetu skinuo sve pesme,snimke,spotove,slike i sve je to super sto imam komplet JK ali smeta mi sto nemam kvalitetan spot Upravo ostavljena i sto ga nema na netu.Uspeo sam da nadjem Slatku malu od 25mb koja je solidnog kvaliteta.Z ucini nesto oko spotova. |
|
|
  |
 |
ZARKO
Moderator

|
Posted:
Sat May 05, 2007 4:23 am |
  |
| KATAPULT wrote: |
| Ja sam na fakultetu skinuo sve pesme,snimke,spotove,slike i sve je to super sto imam komplet JK ali smeta mi sto nemam kvalitetan spot Upravo ostavljena i sto ga nema na netu.Uspeo sam da nadjem Slatku malu od 25mb koja je solidnog kvaliteta.Z ucini nesto oko spotova. |
Reci cu ti da samo sacekas nedelju i sve ce biti u redu ! |
|
|
   |
 |
KATAPULT
VOLIM Jelenu Karleušu
|
Posted:
Sat May 05, 2007 4:35 am |
  |
znaci mogu da se unapred radujem. |
|
|
  |
 |
ZARKO
Moderator

|
Posted:
Sat May 05, 2007 4:41 am |
  |
| KATAPULT wrote: |
znaci mogu da se unapred radujem. |
Daaaaa , budi tu za otvaranje foruma! |
|
|
   |
 |
frenky
VOLIM Jelenu Karleušu

|
Posted:
Sun May 06, 2007 12:48 am |
  |
aha. znaci ocekujemo hq spotove. MOZE |
|
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
 |
|
 |
|