|
|
 |
| |
| Poll :: NAJBOLJA PESMA SA ALBUMA? |
| Slatka mala |
|
31% |
[ 14 ] |
| Magija |
|
22% |
[ 10 ] |
| Nisi u pravu |
|
9% |
[ 4 ] |
| Da te nisam prevarila |
|
2% |
[ 1 ] |
| Ne smem da se zaljubim... (Duet sa Sašom Matićem) |
|
2% |
[ 1 ] |
| Upravo ostavljena |
|
13% |
[ 6 ] |
| Ide maca oko tebe |
|
6% |
[ 3 ] |
| Krađa |
|
2% |
[ 1 ] |
| Sve je dozvoljeno |
|
2% |
[ 1 ] |
| Moli me |
|
6% |
[ 3 ] |
|
| Total Votes : 44 |
|
| Author |
Message |
Lakson
VOLIM Jelenu Karleušu

|
Posted:
Mon Jan 29, 2007 9:16 am |
  |
|
  |
 |
CcWakeUpCc

|
Posted:
Thu Feb 22, 2007 9:30 am |
  |
|
  |
 |
KATAPULT
VOLIM Jelenu Karleušu
|
Posted:
Tue May 01, 2007 4:15 pm |
  |
Meni je omiljena SLATKA MALA. Najveci Jecin hit. Kad kazes Slatka mala svi pomisle:Jelena Karleusa. To je pesma koja joj je obelezila 10 i kusur godina dugu karijeru.ima naravno jos puno hitova ali ovaj je definitivno najveci. Pogledajte na sajtu karleusa.tv snimak te pesme iz Hale Spens,kako je zapalila masu.Kao najvece svetske zvezde,publika je skakala i horski pevala celu pesmu. Ne svidjaju mi se JK igracice, Dunja i kompanija,samo mlataraju rukama,kao da rade vezbe,nikakva koreografija,hop cup skochi ruke gore dole levo desno.i Jeca bi trebalo da uzima casove plesa,da osvezi scenski nastup,uglavnom ponavlja iste pokrete.ne kazem da treba da skace ko luda po bini i izvodi salto,kolut napred,kolut nazad vec da malo treba da poradi na usavrsavanju na tom polju.to je jedino sto nije naj naj kod nje. treba i da se ugoji.vidno je smrsala.za to mislim da je kriv Darko Kostic. |
|
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
 |
|
 |
|